HTML

HTML doboz

A legjobb PTC oldalak Pénzkeresés az Interneten

Friss topikok

Archívum

Tippek Trükkök

2013.04.10. 19:38 penzt

Tippek-Trükkök

!!!A legjobb TIPP!!!

Növeljük a kockánk értékét! Lehetőségünk van a kocka értékét úgy növelni, hogy a Saját Referál linkünket promotáljuk(másoknak megmutatjuk). Ez így hosszadalmas lenne mindenkinek egyenként mutogatni, ezért van egy nagyon jó modszer!!!

Regisztráljunk be a következő oldalakra:

EasyHits4U manuális szörf oldal, napi minimum 1000 egyedi látogatóval. Ez azt jeletni, hogy legalább 1000 látogatást kapunk a saját referál linkünkre csak innen!(1000/50 = 20 cube fund 1 nap! )

A másik nagyon jó oldal, a WJOB. Csak egyedi látogatókat kapunk. Adjuk meg referál linkünket itt is, és hagyjuk a surf programot futni a háttérbe.

További autosurf oldalakat, itt az oldalamon találhattok az AutoSurf menüpont alatt.

Tipp 1

Használjuk ki az ajánlások (offers) teljesítésével járó előnyöket!

Minden offer teljesitéséért kapunk Cube Funds-ot amivel növelhetjük kockánk értékét. Az offer teljesitése csak annyibol áll hogy a megadott weboldalra is be kell regisztrálnunk ingyenesen, majd a Cubez felé jelezni ezt egy gombnyomással.

Kings.com : Ezzel ingyen juthatunk egy saját kockához! Nehogy vegyünk saját pénzböl kockát hiszen itt a lehetőség!

Tipp2

A kockánkba csak angol nyelvű linket rakhatunk, ha nincs saját reklámozásra szánt weboldalunk, akkor használjuk az egyik jól fizető és megbízható PTC oldal linkjét, mely saját referált kódunkat tartalmazza, így az alánk regisztrálók után jutalékot kapunk az adott PTC oldaltól (pl. NeoBux, PalmBux stb.)

Tipp3

Mindig klikkeljük le az összes nem pénzes (Standard) kockát is, mely után növekszik a saját kockánk értéke (cube funds – value). Standard felhasználónak napi 50-et számolnak (és 100 klikk után adnak 1 Fontot a kockánkra), Prémiumnak 150-et számolnak (és minden 50-re adnak 1 Fontot). Érdemes kihasználni azt a trükköt, hogy egymás után leklikkeljük a napi maximális standard kockát, mert ekkor nem kell megvárni míg mindegyik reklámideje letelik, hanem párhuzamosan fognak futni. Sőt ha a felső sávba megjelent a homokóra, le is állithatjuk az oldal betöltését igy nagyobb eséllyel indulunk hogy a miénk legyen a pénzes kockárt járó jutalom.

Tipp4

Ha már eladtuk az első ingyen kapott kockánkat és/vagy újat szeretnénk, akkor nem érdemes újat venni 1 Fontért, hanem vásároljunk valakitől egy értékkel rendelkező kockát, mert azzal jobban járunk (pl. egy 80-1000 Fontos kockát 1 fontért stb..

Tipp5

A kockáink értékét játékokkal is növelhetjük, sőt kaphatunk is egy ingyen kockát ha maximális pontszámot szerzünk valamelyik Cubez-os játékban (1 nap csak az első 3 prémium tag kaphat!)

Tipp6

Ha előfizettünk Prémium tagságra, akkor lejárta előtt az meghosszabbítható, ilyenkor 25% engedményt adnak, tehát érdemes kihasználni! Érdemes minél hosszabb időre előfizetni hiszen úgy a havidij akár 5-öde is lehet a végösszegben az eredetinek.

Tipp7

A Standard tagoknak kegalább minden 30 percben jön 1 leklikkelhető pénzes kocka (óra egésztől számítva), a Prémium tagoknak pedig minden 15 percben legalább. Egész óra előtt frissítsük az oldalt és ellenőrizzük mindig, hogy be van-e írva az ellenörző kód (Enter Verification Code), mert a rendszer 1 idő után kilépteti az ellenőrzést és olyankor nem íródik jóvá a leklikkelt összeg! Valamint mivel a klikkel létszámlimitesek ezért igyekezzünk az elsők között lenni, hogy leklikkeljük a pénzes kockát, mert túllépve a létszámot szintén nem írják jóvá a pénzt! A 15 és 30 perces ciklusokon belül is lehet bármikor pénzes kocka, ha valaki felad 1 leklikkelhető csomagot!

Tipp8

A Prémium tagságot kibővítették Premium Plus-szal, melynek egyik nagy előnye, hogy a kockákat kezelési költség nélkül lehet változtatni, így pl. “összegyúrni” egy nagyot. Egy jó stratégia lehet, ha felvásárolunk kisebb értékű kockákat jó áron, majd azkat összegyúrjuk egy naggyá, majd eladjuk drágábban. Persze előtt jól át kell gondolni és kikalkulálni a dolgot. A Plus tagság további előnye, hogy az inaktív referrált tagjainkat is lecserélhetjük kedvezményesebben, valamint 300 Standard kockát klikelhetünk egy nap a 150 helyett…

Tipp9

Vigyázzunk ha a kockánkba már beletettünk egy tartalommal rendelkező weboldalt és meg akarjuk változtani az is feleljen meg a szabályoknak, ráadásul ez az opció nem ingyenes! A főleg tiltott tartalom csere akár végleges kizáráshoz is vezethet! Tehát jól gondoljuk meg mit hirdetünk a kockánkkal.

Tipp10

Fektessünk be, megéri. Váltsunk Premium tagságra mindössze 4 fontért havonta / vagy egy évre mégolcsóbban, és élvezzük az előnyeit.

A referálok itt nem sokat nyomnak a latba azokat nem érdemes megvenni.

Szólj hozzá!

Címkék: Tippek-Trükkök Premium tagság

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobb-ptc-oldalak.blog.hu/api/trackback/id/tr585215673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása