HTML

HTML doboz

A legjobb PTC oldalak Pénzkeresés az Interneten

Friss topikok

Archívum

PTC-röl általában Pénzkeresés az Interneten.

2013.04.10. 18:24 penzt

Biztosan fizető PTC oldalak gyűjteménye – Pénzkeresés az interneten.

A Paid To Click (továbbiakban PTC) azt jelenti, hogy azért kapsz pénzt, ha bizonyos linkekre vagy bannerekre rákattintasz. Ezt követõen (általában új ablakban) megnyílik a neked szánt reklám.

A reklámidõ letelte után az oldal jelzi, hogy megkaptad a reklám megtekintéséért a jutalmad. Ez lehet pénz, pont esetleg más javadalmazási mód.

Az összes ilyen banner ill. link végigkattintása után legtöbb esetben várnod kell 24 órát, hogy a hivatkozások újra aktívak legyenek.
Érdemes naponta többször is látogatni a PTC oldalakat, mert lehet, hogy egy rövid idõre új linkek is felkerülnek.

Az oldalakon használatos idõzítõk általában 8-50 másodperc alatt járnak le. Általában a hosszabb idejû reklám többet is fizet.
A PTC nem egy nehéz munka, viszont vigyázni kell az ún. Cheat Linkekkel.

Ez azt jelenti, hogy az oldal fenntartói szeretnék kiszûrni azokat az embereket, akik nem tudnak angolul vagy egyáltalán nem figyelnek és olvasás nélkül klikkelgetnek.

Ezért a reklámok közé betesznek olyan bannereket is amire ha rákattint a gyanútlan felhasználó, akkor pénzlevonást kap vagy akár a számlája azonnali törlése is megeshet. Ez azonban cégenként változik, hogy ilyenkor mi történik.
Szóval ha ilyen feliratot látsz. hogy “Cheat link” vagy “Don’t click it”, akkor arra semmi képpen sem szabad rákattintani.
Minden oldalon van egy kifizetési limit, amit el kell érni ahhoz, hogy a kifizetés megtörténjen.
A limit elérése sokkal könnyebb, ha vannak többen is akik neked dolgoznak. A PTC oldalak az alád regisztrált emberek klick-jeiért is fizetnek 5 és 100% közti jutalékot.

Nyilván gyorsabban gyûlik a pénz azon az oldalon, ahol sok a napi reklám, több ember is dolgozik alattad aktívan és magas az elõbb említett százalékos jutalék.

Ha elérted a kifizetési limitet a legtöbb oldal internetes bankszámlára fizet. Van amelyik csekket is küld, ha kéred. Ha van egy PayPal és egy Alertpay számlával általában bármelyik PTC oldalra tudsz regisztrálni.

Több oldalon is lehet vásárolni pénzért embereket, akik neked dolgoznak. Ha szerencséd van, olyan aktív tagokat kapsz, akikkel szépen gyûlik a pénz. Ha nem, nem.

Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig “összeklikkelt” pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a “veszteségünk”, míg a másik esetben 26% !) A NeoBux csak ellenőrzött (Verified) PayPal számlára utal pénzt, ha azt választjuk!

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Hogy kezdjem?

Elõször is olvasd el ezt.
Aztán gyorsan nyiss magadnak egy AlertPay számlát, ahol a pénzmozgásod zajlani fog.
Ha Átrágtad magad a dokumentumon, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy melyikek legyenek azok az oldalak amikre érdemes regisztrálni.
Javasolnám, hogy elsõként a “Fizető oldalak” menüpontban ismertetett PTC-lapokra regisztrálj.

El is felejtettem említeni, hogy le kell hogy töltsd és telepítsd a Mozilla Firefox nevû böngészõprogramot, hogy gondtalanul böngészhesd az oldalakat.

Ha megvagy a telepítéssel, akkor tedd be az elõbb említett oldalakat a könyvjelzõk közé, hogy mindig szem elõtt legyenek.
Ezt úgy csináld, hogy amikor már beléptél egy PTC oldalra és eljutottál a reklámlinkekhez, akkor nyomd meg a “ctrl-D” billentyûkombinációt.

A felugró ablakban a “név” mezõben rövidítsd le az oldal nevét, amennyire csak lehet, így több gomb fog elférni egymás mellett a képernyõn. A “mappa” beállításnál válaszd a “könyvjelzõ eszköztár” helyet, majd “ok” gomb.
Eztán meglátod, hogy az oldalad gombja megjelent a felül látható könyvjelzõ eszköztárban.
Ekkor már kitörölheted az ott éktelenkedõ használhatatlan könyvjelzõket : hivatkozások testreszabása, Windows, ingyenes hotmail stb. Ezek sosem fognak kelleni.

Ha a böngészõt már ilyen módon testre szabtad, akkor kezdd el lekattintgatni az oldalakat a nap valamelyik szakában.

Gondolj arra, hogy a legtöbb oldalon csak holnap ilyenkor találsz majd aktív linket, de nem mindegyiken.
Nézzél rá az oldalaidra a nap egy másik szakában is és próbáld megjegyezni, hogy melyikek azok, amiken napközben is jönnek új linkek.

Ezeknek az oldalaknak a könyvjelzõjét egyszerû fogd és vidd módszerrel helyezd az elejére az eszköztárnak, így tudni fogod, hogy azokkal a nap bármely szakában lehet dolgod.

Azokat az oldalakat, amin kevés hirdetés van, azokat mindig helyezd hátra a könyvjelzõk közt, hogyha idõhiány miatt elmarad valami, akkor azok maradjanak el.
Késõbb ezek lesznek azok a könyvjelzõk, amiket törölni fogsz.

Ha ügyelsz ezekre az apróságokra, akkor rengeteg felesleges idõt megtakaríthatsz, amit késõbb a reflinkek reklámozására tudsz fordítani.

Mikor már szereztél egy kis gyakorlatot, és úgy érzed, hogy az oldalaidat elég jól ismered, akkor gondolkodj el azon, hogy hogyan lehetne innen továbblépni.
Ekkor elég kilátástalannak fogod ítélni a helyzetedet.

Itt van az a pont, amikor mások elméleteket gyártanak arról, hogy miért is nem jó ez az egész és abbahagyják.
Annyit azért még próbálj meg, mielõtt feladnád, hogy kockáztass meg egy kis pénzt bevonni az üzletbe.

A Legtöbb oldalon lehet elérhetõ áron lehet refeket venni.
Azt javaslom, hogy elõszörre érdemes azt a $15 körüli összeget beinvesztálni és venni tíz embert.

Természetesen ezután is lankadatlan szorgalommal kell kattintgatni és hamar eljön az elsõ kifizetés idõpontja.
Ha újból megkerestük a 15 dollárunkat, akkor megint vegyünk belõle tíz embert és így tovább.

A kifizetések egyre gyakoribbak lesznek és még mindig csak 15 dollárt fektettünk be, ami mai értéken nem több, mint 2500 Ft.

Uraim, ez néhány üveg jobb sör ára, hölgyeim ez kevesebb, mint egy valamire való arckrém.

A késõbbiekben, ahogy emelkednek az összegek, illetve egyre gyakoribbak lesznek a kifizetések, akkor már el lehet kezdeni kivenni némi pénzt az üzletbõl.

Meglátod, a befektetett 15 dolcsi hamar vissza fog jönni, de akkor már nem ez fog motiválni, mert rájössz, hogy 2500Ft tényleg nem egy nagy összeg és ennyit bármiben érdemes bent hagyni. Rájössz arra is, hogy ennél magasabb összegeket is elköltesz, ennél sokkal haszontalanabb dolgokra.

De nem szabad átesni a ló túlsó oldalára sem azzal, hogy nagyon jelentõs összeget beinvesztálsz. Mindig csak annyi pénzed legyen bent, amit bármikor el tudsz bukni.
Ha már beindul rendesen, akkor úgyis fenntartja és tovább gerjeszti magát a folyamat, miközben folyamatosan veszel ki belõle.

Természetesen ezek mellett szakadatlanul reklámozni kell, illetve kutatni annak a lehetõségét, hogy milyen módon tudod még jobban népszerûsíteni honlapodat, vagy azt a lapot (lapokat), ami neked a stabil jövedelmet hozza.
Sokkal több értelmét látom annak, hogy ha az idõt reklámozással töltöd, minthogy minden nap lekattintgatsz egy olyan lapot, amin csak 2-3 link van.

Azt is megfigyeltem már, ha egy lapon csak 2-3 link van, akkor az meg fog szûnni mielõtt elérnéd a kifizetési limitet.

Összefoglalva:

A legstabilabb lapokon okvetlenül legyél bent
Stabil lapokon kis pénzért vegyél embereket
Közben óvatosan kutasd az újabb lapokat, hogy több lábon állj
Csak annyi PTC-t csinálj, ami mellett még marad idõd reklámozásra
Folyamatosan figyeld a piaci eseményeket
Figyelj oda a reklámokra amiket kattintgatsz, hisz itt jelennek meg az új oldalak elõször

És még a végére azt, hogy mielõtt regelsz valahova:

-Nézd meg a lapot, nincs-e rajta csaló oldalak listáján
-Nézd meg mennyi reklámlink van rajta, ha csak 2-3 hagyd a fenébe
-Nézd meg mennyit fizet egy kattintásért. Az 1 centnél magasabbakat kétkedve fogadd
-Nézd meg pár napig, hogy nõl-e a tagok száma, ha igen akkor valószínû hogy nem csaló
-Nézd meg mennyire bonyolult rajt a kifizetés, ha bonyolult, akkor nem akar fizetni
-Van-e bannere az oldalnak, akkor akarja, hogy reklámozzák
-Van-e fórum a lapon, vagy valami kifizetési bizonylat, mert akkor szóba is áll az embereivel

Szólj hozzá!

Címkék: pénzkeresés interneten PTC oldalak Otthoni munka fizető PTC oldalak legjobb PTC oldalak pénzkeresés Online

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobb-ptc-oldalak.blog.hu/api/trackback/id/tr515215551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása